Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz socant! Un copil din Olt a luat o nota mica si apoi... Continuarea te va lasa fara cuvinte

Caz socant! Un copil din Olt a luat o nota mica si apoi... Continuarea te va lasa fara cuvinte

Caz socant! Un copil din Olt a luat o nota mica si apoi... Continuarea te va lasa fara cuvinte
12 Iun 2018   •   20:26

Un baiat de 12 ani a luat o nota mica la scoala, apoi s-a ascuns timp de 3 zile in podul casei bunicilor. El a fost gasit infometat si deshidratat si dus la spital. Satenii, jandarmii si politistii l-au cautat peste tot, iar dupa trei zile cainii de urma le-au aratat oamenilor legii unde se afla baiatul. Totul s-a intamplat in comuna Brebeni din judetul Olt.

"A venit salvarea, poliţia, ăştia. Au fost jandarmii, l-au căutat şi l-au găsit până la urmă acasă. Că l-au luat cu câinele de urmărire. Motivul ar fi că a avut la şcoală probleme cu el că nota la purtare scăzută, cam asa ceva", a povestit un barbat la un post de televiziune. 

"Familia este în monitorizare şi s-a recomandat consilierea părinte - copil la Inspectoratul Şcolar, la Centrul Judeţean de Evaluare sau la compartimentul nostru părinte-copil. Aşteptăm şi ultimele documente şi să încheiem evaluarea complexă a acestui caz", a declarat Rădiţa Piroşca, director DGASPC Olt.

×
Subiecte în articol: copil Olt
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close