Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz tragic în Neamț! Un copil de doi ani a murit după ce a căzut într-un cazan cu mâncare fierbinte pentru animale

Caz tragic în Neamț! Un copil de doi ani a murit după ce a căzut într-un cazan cu mâncare fierbinte pentru animale

Caz tragic în Neamț! Un copil de doi ani a murit după ce a căzut într-un cazan cu mâncare fierbinte pentru animale
06 Dec 2018   •   17:28

Un copil de doi ani din Neamț și-a pierdut viața într-un mod inimaginabil. Acesta a căzut într-un cazan cu mâncare fierbinte pentru animale. 

Se pare că băiețelul stătea pe un scaun în timp ce tatăl lui pregătea mâncarea pentru animale, iar tragedia s-a produs atunci când tatăl a fost neatent un moment iar copilul a alunecat de pe scaun și a căzut în cazan. 

Un echipaj a fost solicitat în localitatea Stejaru pentru a-i acorda ajutor micuțului de doi ani și șase luni, care a suferit arsuri grave. Băiatul a fost transportat ulterior la Spitalul Județean din Piatra Neamț, potrivit observator.tv. 

Medicii au hotărât să fie transferat la Bucureşti. Însă, pe timpul transportului, în județul Buzău, copilul a intrat în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse de medici, copilul nu a mai putut fi salvat. Băiețelul suferise arsuri pe 70% din suprafața corpului.


 

×
Subiecte în articol: Neamţ copil mancare
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close