Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz unic în România! Un tânăr, obligat de instanță să-i plătească daune fostei iubite cu care urma să se căsătorească

Caz unic în România! Un tânăr, obligat de instanță să-i plătească daune fostei iubite cu care urma să se căsătorească

Caz unic în România! Un tânăr, obligat de instanță să-i plătească daune fostei iubite cu care urma să se căsătorească
Sursa foto: foto- Pexels
26 Apr 2019   •   14:30

Un bărbat din Capitală a fost obligat de instanță să-i plătească despăgubiri materiale și daune morale fostei sale iubite, după ce a fugit cu o altă femeie la finalul petrecerii de logodnă. Nunta urma să aibă loc într-o lună, dar a fost amânată. 

Logodnica părăsită le-a explicat magistraților că petrecerea a avut loc pe 18 august 2017 și că a cheltuit pe acest eveniment aproape 40.000 de lei. Pe rochie a dat 2.000 de euro, alți 2.100 s-au dus pe coafurile a patru persoane, 5.000 de lei a dat pentru cumpărarea de băuturi, onorariul lăutarilor a fost de 1.000 de ei și a primit un ajutor din partea familiei de 30.000 de lei, conform Digi24. 

"Cel mai mic dar la petrecere a fost de 250-300 de euro, familiile care au venit cu copii au dat chiar si 500 de euro, iar persoanele singure au oferit 150 de euro", a spus femeia. 

Potrivit acesteia, mirele ar fi devenit foarte distant și agitat la finalul petrecerii și a mers să strângă cortul, iar apoi nu s-a mai întors. Părinții i-au spus ulterior că cel care trebuia să-i fie soț a plecat cu o altă femeie. 

"A fost o experienta umilitoare, iar in comunitatea mica in care locuiesc, umilinta s-a accentuat cand unii dintre invitati au venit sa ceara inapoi darul financiar oferit, desi toti banii au ramas la logodnic si la mama acestuia", a mai spus femeia. 

Judecătoria Răcari (Dâmbobița) a decis că tânărul trebuie să plătească suma de 33.000 lei drept despăgubiri materiale și 1.000 de lei daune morale. Decizia nu e definitivă.
 

×
Subiecte în articol: tanar daune instanta România
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close