Antena 3 CNN Actualitate Locale Cât ajunge să coste o cameră de hotel de 1 decembrie, în Alba Iulia. Prețurile au explodat

Cât ajunge să coste o cameră de hotel de 1 decembrie, în Alba Iulia. Prețurile au explodat

Prețurile de cazare în Alba Iulia au explodat pentru data de 1 decembrie. Hotelierii profită de ocazie și au mărit tarifele chiar și de patru ori mai mult.

Cât ajunge să coste o cameră de hotel de 1 decembrie, în Alba Iulia. Prețurile au explodat
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Lucian Danciu
de Ioana Mircea    |    16 Noi 2022   •   20:42

Peste aproape două săptămâni românii vor sărbătorii Ziua României. Aceasta vine la pachet cu prețuri mari pentru cei care vor să petreacă 1 decembrie la Alba Iulia, locul unde s-a semnat proclamația care atestă Marea Unire a țărilor române, acestea devenind într-un singur cuvânt, România.

Hotelierii din zonă profită de ocazia că mulți oameni vor vrea să sărbătorească 1 decembrie în inima Marii Uniri. Prețurile la unitățile de cazare nu s-au dublat, ci au crescut chiar și de patru ori mai mult.

Pe site-urile de rezervări, deja 91% dintre locurile de cazare sunt ocupate, chiar și cu aceste prețuri. Dacă în restul anului o cameră de hotel costă în jur de 200 de lei pe noapte, de 1 decembrie aceeași cameră ajunge să coste chiar și 860 de lei.

Pe de altă parte, un apartament cu două camere ajunge să coste 1.870 de lei pentru o singură noapte, fără masă asigurată.

Cu cât unitățile de cazare sunt mai aproape de centru, cu atât românii sunt nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar.

×
Subiecte în articol: Alba Iulia 1 Decembrie
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close