Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce a găsit un bărbat în ciorba de vită pe care a comandat-o la un restaurant din Iaşi: "Am simțit că îmi rămăsese ceva între dinți!"

Ce a găsit un bărbat în ciorba de vită pe care a comandat-o la un restaurant din Iaşi: "Am simțit că îmi rămăsese ceva între dinți!"

Un bărbat din Iaşi care a comandat o ciorbă la un restaurant din oraş, spune că a fost şocat în momentul în care descoperit, că în loc de carne de vită, a găsit bucăţi de sfoară.

Ce a găsit un bărbat în ciorba de vită pe care a comandat-o la un restaurant din Iaşi: "Am simțit că îmi rămăsese ceva între dinți!"
Sursa foto: bzi.ro
de Georgiana Adam    |    13 Oct 2022   •   00:13

În data de 7 octombrie 2022, Florin A. a mers la restaurantul "Ciorbărie" pentru a-și lua ceva de mâncare.

Bărbatul a comandat gulaș din carne de vită, apucase să guste din ciorbă, iar în drum spre casă a simțit că ceva nu este în regulă.

"Era ceva identic cu o sfoară. Nicidecum carne de vită. Apucasem să iau 2-3 guri acolo, în restaurant. Între timp, până acasă am simțit că îmi rămăsese ceva între dinți. Când am dat să văd, nicidecum nu era carne. Asta nu e carne, uite cum se întinde", a povestit bărbatul pentru bzi.ro

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma incidentului, soția acestuia a avut probleme de sănătate.

„Timp de două zile la rând, soția mea a vomitat”, a mai adăugat bărbatul, care între timp a făcut și o reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Potrivit lui Constantin Onofrei, comisar șef adjunct în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Iași, aceștia sunt la curent cu situația și vor merge să verifice situația de acolo.

În schimb, patroana restaurantului a negat vehement acuzațiile aduse de ieșean.

"Este o aberație! A luat vita din ciorbă și a zis că nu e carne, că e plastic. Să meargă la un laborator să facă analize. Nu am cu ce să mă agit, pentru că nu este o reclamație fondată, nici măcar 1 la sută. Nu a fost vorba de sfoară între dinți! Domnul a scos vita din ciorbă, din gulaș, a făcut-o în șervețel și a spus că ăsta nu e material animal, că e material sintetic. Reclamația nu e fondată, avem declarație de conformitate. Se ia după conspirații. A luat carnea de vită și a mototolit-o într-un șervețel”, a spus Oana Pătrăcuță.

×
Subiecte în articol: ciorbă de vită restaurant Iași
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close