Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce nu ai voie sa cari cu liftul dacă stai la bloc: ”A venit poliția și am primit amendă. Cu ce am greșit?”

Ce nu ai voie sa cari cu liftul dacă stai la bloc: ”A venit poliția și am primit amendă. Cu ce am greșit?”

Puțini sunt cei care știu că, dacă locuiesc la bloc și folosesc liftul într-un mod necorespunzător, pot primi amendă.

Ce nu ai voie sa cari cu liftul dacă stai la bloc: ”A venit poliția și am primit amendă. Cu ce am greșit?”
Sursa foto: Pexels
de Laura Dinu    |    16 Mar 2023   •   14:57

Este și cazul unei femei, care a cumpărat un apartament vechi, în Capitală, iar când a început renovarea și a încercat să care cu liftul gunoiul scos din apartament, vecinii au chemat poliția și a fost imediat amendată. 

”Unde am greșit? De curând, am cumpărat un apartament în București, la etajul 5 al unui bloc de 10 etaje. A trebuit cojit până la placă deoarece era îngrozitor de vechi și insalubru.

Astăzi, am chemat 3 persoane cu o dubă pentru a căra, din apartamentul în renovare, un număr de 50 de saci cu moloz și spărturi de gresie. După 30 de minute de cărat saci, cu liftul (care la nevoie era lăsat să fie folosit de locatari) am auzit scandal la parter. Era administratoarea chemată de un vecin de la parter, care striga că s-a făcut mizerie în lift și drept urmare a blocat liftul, a chemat poliția și am primit amendă 400 de lei pentru mizeria din hol, praf mai ales. Urma a fi șters când terminam. Oricum am curățat.

Vecinul mi-a spus că nu am voie să folosesc liftul pentru cărat, doar pe scări, (5 etaje cu saci grei de câte 30 de kg???) Că liftul este doar pentru persoane. Că cine are câini plătește în plus la lift. Că trebuia să chem de la salubritate, dar salubritatea nu intră și în bloc”, scrie femeia pe grupul ”Asociații de proprietari din România”.

×
Subiecte în articol: lift
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close