Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce s-a întâmplat cu bătrânelul care nu mai știa unde locuiește

Ce s-a întâmplat cu bătrânelul care nu mai știa unde locuiește

Ce s-a întâmplat cu bătrânelul care nu mai știa unde locuiește
23 Noi 2016   •   14:49

Zilele trecute vă ceream ajutorul pentru ca bătrânul din imagine să-și poată găsi familia. Omul fusese găsit singur pe stradă de polițiștii locali din Arad. Era dezorientat și nu știa cum se numește sau la ce adresa locuiește.

Din fericire, mii de oameni i-au distribuit fotografia și, în acest fel, bătrânelul a reușit să ajungă acasă, potrivit arq.ro.

După apariția fotografiilor și apelului pe publicațiile online, o femeie l-a recunoscut pe bărbat și i-a sunat familia.

”Fiica bătrânului, care locuiește în Arad, a venit la spital după trei ore de la momentul la care a fost adus de către polițiștii locali. A ajutat foarte mult colaborarea excelentă pe care am avut-o cu presa în mediatizarea acestui caz”, a declarat directorul medical al spitalului, Corina Crișan.

Polițiștii din Arad au făcut, vinerea trecută, un apel pentru identificarea unui bărbat găsit pe stradă care nu mai știa să ajungă acasă.

”Bătrânul din imagini a fost găsit, în urmă cu puțin timp, de către polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine și Liniște Publică în zona bazei sportive ICRTI ( în continuarea străzii Câmpul Liniștii)”, preciza Poliția Locală.

×
Subiecte în articol: batran Arad
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close