Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce s-ar fi întâmplat de fapt cu mezzosoprana din Iași: Soţul a târât-o prin casă şi a abandonat-o într-un pat plină de sânge

Ce s-ar fi întâmplat de fapt cu mezzosoprana din Iași: Soţul a târât-o prin casă şi a abandonat-o într-un pat plină de sânge

Apar noi informații în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Artista se zbate între viață și moarte pe un pat de spital cu leziuni extrem de grave. 

Ce s-ar fi întâmplat de fapt cu mezzosoprana din Iași: Soţul a târât-o prin casă şi a abandonat-o într-un pat plină de sânge
Sursa foto: Foto: BZI
13 Mai 2020   •   08:48

Opt ore ar fi agonizat până când soacra ei a sunat la 112. În tot acest timp a fost abandonată pe un pat, plină de sânge, după ce a fost târâtă de la capătul scărilor până într-una dintre camere.

Totul a început sâmbătă seara, 09 mai 2020, când, în jurul orei 23:00, soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, o găsește pe artistă plină de sânge la capătul scărilor interioare din vila pe care o dețin în comun Aroneanu, judeţul Iaşi şi face un gest de neînțeles, potrivit Bzi.ro.

În loc să sune la 112 și să cheme ajutor, o ridică și o duce într-o cameră unde o lasă în pat, plină de sânge. Se pare că relaţia lor nu mai funcţiona şi se pregăteau de divorț, deşi ambii pozau într-un cuplu fericit.

Codrin Nicoară a precizat în fața anchetatorilor că soția sa, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, a căzut pe scările interioare în formă de spirală după ce a consumat o cantitate destul de mare de alcool. El a povestit că a găsit urme de vomă la capătul scărilor, semn că soției sale i s-a făcut rău înainte să cadă.

Surse din cadrul anchetei au precizat pentru sursa menţionată mai sus că mezzosoprana avea o alcoolemie de 0,40 miligrame alcool pur în sânge, după ce a ajuns la spital.

×
Subiecte în articol: Iași mezzosoprana
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close