Antena 3 Actualitate Locale Ce spune Emil Boc despre festivalul Untold. „E prea cald să facem bilanțul acum”

Ce spune Emil Boc despre festivalul Untold. „E prea cald să facem bilanțul acum”

09 Aug 2017   •   17:45
Ce spune Emil Boc despre festivalul Untold. „E prea cald să facem bilanțul acum”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat că festivalul Untold a adus mai mulți bani în Cluj decât la prima ediție, când orașul a atras 20 de milioane de euro, potrivit Știri de Cluj.

„Dincolo de dimensiunea economică, dacă la prima ediție erau vreo 20 de milioane de euro, acum când participarea a fost cu peste… mă gândesc mai mare ca la prima ediție, cu siguranță implicațiile financiare pentru oraș, pozitive, sunt și mai mari. Acest festival este un element important alături de cele care contribuie la calitatea vieții. Suntem în era capitalismului. Banii sunt la cei care decid unde să își amplaseze investițiile. Pentru ei conează să fie într-un loc care are recunoaștere internațională. Acest festival duce imaginea Clujului mai departe”, a spus Emil Boc.

Primarul Clujului a vorbit și despre nemulțumirile localnicilor deranjați de zgomot. „Am încercat în acești ani să promovez politici care să unească comunitatea(…). După ce se va trage linie, e prea cald să facem bilanțul acum, vom vedea ce lucruri pot fi îmbunătățite pentru a diminua impactul de zgomot, dacă acesta există. Primăria va încerca să găsească acele căi pentru a uni această counitate. Această manifestare este importantă pentru România, pentru că peste tot s-a vorbit despre România. Oamenii duc mai departe imaginea României, fără să mai vorbim de Cluj”, a mai spus Boc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close