x close

Cei patru copii din Vrancea dați dispăruți de părinți după ce au plecat la scăldat au fost găsiți de poliție. Minorii s-ar fi ascuns timp de două zile

de S.T.    |    15 Aug 2019   •   12:58
Cei patru copii din Vrancea dați dispăruți de părinți după ce au plecat la scăldat au fost găsiți de poliție. Minorii s-ar fi ascuns timp de două zile  534 Foto: captură Antena 3

Cei patru copii din comuna Boloteşti, cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, daţi dispăruţi de părinţi după ce au plecat la scăldat în cursul zilei de marţi şi nu au mai revenit la domiciliu, au fost găsiţi de poliţie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

„Cei patru minori din comuna Boloteşti, sat Vităneştii de sub Măgură, cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, au fost găsiţi. Doi dintre aceştia au fost identificaţi miercuri seara, iar alţi doi au fost găsiţi de poliţie joi dimineaţă. Niciunul dintre minori nu a suferit vătămări, aceştia fiind predaţi familiilor”, a precizat IPJ Vrancea.

În căutarea celor patru copii, trei băieţi şi o fată, au fost mobilizaţi mai bine de 24 de ore peste 40 de persoane, dintre care 20 de poliţişti, şase pompieri, cinci jandarmi şi mai mulţi voluntari din localitate. 

Potrivit autorităţilor, cei patru copii s-ar fi ascuns timp de două zile prin pădure şi prin grădinile din localitate.

Citeşte mai multe despre:

Vrancea copii copii disparuti Politie padure
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati