Antena 3 CNN Actualitate Locale Cel mai bogat sat din România. Puțină lume a auzit de el

Cel mai bogat sat din România. Puțină lume a auzit de el

Există un sat din România care este considerat ca fiind cel mai bogat din România. Puțini au auzit de el, iar marea majoritate a populației a plecat peste hotare.

Cel mai bogat sat din România. Puțină lume a auzit de el
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Roxana Mihăiescu    |    03 Dec 2023   •   14:26

Cel mai bogat sat din România se află în Satu Mare. Se numește Certeze, iar locuitorii de acolo nu duc lipsă de nimic. Practic, localitatea are tot ceea ce are nevoie, mai puțin locuri de muncă. 

Din acest motiv, numărul populației este extrem de mic. Cei mai mulți dintre locuitori au decis să plece fie în Spania, Italia, Franța, ori Marea Britanie, cu gândul la un trai mai bun.

Cei care au rămas și-au asigurat un trai mai mult decât decent. Casele sunt foarte mari, dar și luxoase. Multe dintre ele au câte un etaj, însă nu e exclus să vezi la strada principală și case imense cu până la trei etaje.

O parte dintre aceștia ar fi făcut averi prin simpla vânzare a ziarelor la metrou sau din construcții. Însă, există și zvonuri care susțin că locuitorii din această zonă ar controla bordeluri clandestine și ar face trafic de droguri în Franţa.

Citește și: Sondaj CURS: Pe cine ar vota românii dacă ar fi chemați la urne în aceste zile

De asemenea, arhitectura este una complexă. Turiștii sunt impresionați de ușile sculptate din lemn și balcoanele imense. În schimb, ferestre sunt moderne, iar gardurile din fier forjat nu au cum să nu atragă atenția oricui, notează Playtech.

×
Subiecte în articol: sat romania cel mai bogat sat
Parteneri
Ce trebuie să știe românii care iau bani pe sticle reciclate
x close