Antena 3 CNN Actualitate Locale Oamenii s-au înghesuit la centrul de vaccinare non-stop de la Timişoara

Oamenii s-au înghesuit la centrul de vaccinare non-stop de la Timişoara

Au fost cozi uriaşe la centrul de vaccinare non-stop, proaspăt inaugurat din Timişoara. Oamenii s-au înghesuit pentru a se imuniza, iar locurile disponibile pe platformă au fost imediat epuizate.

Oamenii s-au înghesuit la centrul de vaccinare non-stop de la Timişoara
de Georgiana Adam    |    23 Mar 2021   •   17:07

La prima oră a dimineaţii, zeci de oameni s-au strâns în faţa centrului de vaccinare. Medicii spun că se aşteptau la asta, pentru că programările pentru imunizare s-au făcut imediat.

În primele ore de la lansare, s-au înscris 3000 de persoane, iar gradul de ocupare a ajuns la 100%.

Unitatea va funcţiona 24 de ore din 24 şi va avea o capacitate de aprope 500 de persoane pe zi.

Reprezentanţii unităţii sanitare sustin ca s-a ajuns în această situaţie din cauza faptului că se folosesc doar doze de la Pfizer, dar şi pentru că doritorii se pot vaccina pe timp de noapte.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş spune că acesta nu este singurul pas făcut pentru oprirea pandemiei. Alin Nica a cerut mai multe doze de vaccin şi spune că în curând vor exista echipe mobile care se vor merge la domiciliile celor care nu se pot deplasa la centrele de vaccinare.

Mai mult, preşedintele Consiliului a promis că în curând, medicii de familie şi medicii rezidenţi vor putea administra şi ei vaccinuri pacienţilor.

×
Subiecte în articol: centru de vaccinare Timisoara non-stop
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close