Antena 3 CNN Actualitate Locale Cinci copii din Vaslui au fost martorii unei crime. O fată a leșinat când a văzut cum se chinuia tatăl ei

Cinci copii din Vaslui au fost martorii unei crime. O fată a leșinat când a văzut cum se chinuia tatăl ei

Cinci copii din Vaslui au fost martorii unei crime. O fată a leșinat când a văzut cum se chinuia tatăl ei
28 Apr 2017   •   13:31

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani ,din comuna vasluiană Ciocani, și-a ucis vecinul cu o furcă. Și mai grav este faptul că la acea scenă au asistat involuntar cinci copii, dintre care trei erau ai victimei, potrivit click.ro.

O fată de 12 ani a leșinat în momentul în care a văzut cum se chinuia tatăl ei.

„Fapta s-a petrecut în momentul în care autorul s-a întors cu vacile de la păscut dintr-o zonă de la marginea satului. În momentul în care a ajuns în dreptul locuinţei victimei, bărbatul de 47 de ani i-a reproşat vecinului său că îşi ţine animalele pe terenul dintre proprietăţile celor doi. După ce i-a replicat să-şi vadă de treabă, victima a fost atacată cu o furcă, fiindu-i înfiptă furca în faţă. Ulterior, autorul şi-a lovit în mod repetat vecinul până când s-a rupt partea metalică a furcii, iar apoi a părăsit zona, nu înainte de a-şi recupera ceea ce a rămas din unealta agricolă”, a declarat procurorul de caz de la Parchetul Tribunalului Vaslui, Alice Ruja.

Cei cinci copii sunt consiliați psihologic de specialiști pentru a-și reveni din punct de vedere psihic.  

Criminalul a fost condamnat în trecut pentru tentativă de omor, vătămare corporală şi furturi, iar acum a fost reţinut de procurori, urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru omor.

 

×
Subiecte în articol: copii martori crima lesinat
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close