Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine este polițistul traficant de droguri, din Brașov! Tânărul este fiul de polițist

Cine este polițistul traficant de droguri, din Brașov! Tânărul este fiul de polițist

Polițistul din Brașov prins că avea cocaină în portbagajul mașinii a fost dat afară din Poliție și reținut de colegii lui.

de Ovidiu Stan    |    08 Sep 2023   •   13:13

Polițistul absolvise Școala de Poliție de la Câmpina și, inițial, a fost repartizat la București, ulterior adus acasă, la Brașov. Tânărul este fiu de polițist. Se învârtea în cercuri suspecte și vindea cocaină.  

DIICOT a efectuat mai multe percheziții domiciliare la alți suspecți din cercul polițistului, după ce acesta a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă 50 de grame de cocaină. 

Din primele informații se pare că polițistul nu era deloc iubit de colegii de breaslă. Anul trecut acesta fusese surprins de camera radar rulând cu 204 km/h, pe o porțiune de drum cu limitare de 60 km, și a rămas fără permis.

Ca să se răzbune, agentul, care lucra la Secția 5 Poliție Brașov, la ordine publică, a început să oprească mașinile colegilor săi de la rutieră, aflați în timpul liber și să le ia taloanele mașinilor sub diferite pretexte. Scandalul a ajuns până la conducerea IPJ. 

În acest moment în dosarul instrumentat sunt 8 suspecți, printre care și polițistul, reținuți pentru 24 de ore. Aceștia sunt la audiați la DIICOT.  

”Unii “colegi” au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună “acoperire”

Cazul a fost expus și de reprezentanții Europol: 

”Unii “colegi” au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună “acoperire” pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară.

Tânărul din imagine, încă polițist, a fost prins azi dimineața, printre blocurile unui cartier din Brașov, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui “client” mai special.

Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piață este de 5000 euro. Cercetările sunt în derulare, în continuare, pentru documentarea întregii activități infracționale”, scriu reprezentanții Europol pe o rețea socială. 

Unii “colegi” au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună “acoperire” pentru activitățile ilegale pe...

Publicată de Sindicatul Europol pe Joi, 7 septembrie 2023

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close