Antena 3 CNN Actualitate Locale Un cioban din Maramureş este în stare critică, după ce a confundat sticla de alcool cu soluția pentru deparazitarea oilor

Un cioban din Maramureş este în stare critică, după ce a confundat sticla de alcool cu soluția pentru deparazitarea oilor

Un cioban în vârstă de 44 de ani din Maramureş este în stare critică, după ce a confundat sticla de alcool cu una de insecticid.

Un cioban din Maramureş este în stare critică, după ce a confundat sticla de alcool cu soluția pentru deparazitarea oilor
Sursa foto: Pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Apr 2023   •   09:07

Salvamontiștii maramureșeni din zona Cavnic au intervenit azi-noapte în zona vârfului Șugău (zona comunei Vadu Izei), după ce un cioban a sunat la 112 că unui coleg de-al lui i s-a făcut rău. 

Apelul a venit în jurul orei 3:20, după ce ciobanul în vârstă de 44 de ani din Sighetu Marmației ar fi confundat sticla de alcool cu cea în care se afla o soluție care se folosește pentru deparazitarea oilor.

Spre zona respectivă au plecat două echipaje ale ambulanței și un echipaj al poliției, doar că zona era inaccesibilă autospecialelor de intervenție. 

Astfel că salvamontiștii au mers pe jos aproape patru kilometri pentru a ajunge la victimă. Aceasta a fost coborâtă de pe munte și a fost predată echipajelor medicale. 

Ciobanul a fost dus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației unde a rămas internat. Starea lui este critică.

×
Subiecte în articol: cioban Maramureș alcool
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close