Antena 3 CNN Actualitate Locale Cisternă răsturnată în Ploiești. Motorina se scurge din rezervor. Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale

Cisternă răsturnată în Ploiești. Motorina se scurge din rezervor. Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale

Pompierii din Prahova intervin chiar în aceste momente pentru a răci rezervorul unei cisterne, care s-a răsturnat în Ploiești. Cei 400 de litri de motorină au început să se scurgă.

Cisternă răsturnată în Ploiești. Motorina se scurge din rezervor. Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale
de Ioana Mircea    |    22 Iul 2023   •   15:05

Din informațiile primite până în acest moment, este vorba despre o autocisternă care transporta GPL, răsturnată pe o parte, fără avarii la compartimentul de transport GPL.

Aceasta prezintă doar avarii la rezervorul de carburant, fiind scurgeri de motorină. Pompierii asigură zona pe o arie de aproximativ 500 mp. Șoferul s-a autoevacuat și este asistat medical la fața locului. Totodată, o femeie de 77 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a făcut un atac de panică.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Colegii noștri acționează în aceste momente cu două autospeciale de stingere. Pe de-o parte acționează cu apă pulverizată pentru răcirea rezervorului de carburant din care se înregistrează aceste scurgeri și de asemenea, acționează cu spumogen pentru neutralizarea covorului de motorină scurs deja.

Citește și: Incendiu devastator la un motel și un restaurant din Băile Herculane. Clădirile au fost distruse de flăcări

De asemenea sunt acordate îngrijiri mediale șoferului și unei femei de 77 de ani, propietara gardului lovit de cisternă, care a suferit un atac de panică. Zona a fost izolată pe un perimetru de 500 de mp, iar pompierii depun eforturi pentru a evita orice fel de pericol", a declarat în direct la Antena 3 CNN, Andreia Ursachi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova

×
Subiecte în articol: cisternă răsturnată Ploiești
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close