Antena 3 CNN Actualitate Locale Clipe de coşmar pentru 12 elevi: Microbuzul școlar în care se aflau, implicat într-un accident

Clipe de coşmar pentru 12 elevi: Microbuzul școlar în care se aflau, implicat într-un accident

Clipe de coşmar pentru 12 elevi: Microbuzul școlar în care se aflau, implicat într-un accident
Sursa foto: sursă foto: banatulazi.ro
22 Noi 2019   •   10:50

Un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz în care se aflau 12 copii, vineri dimineaţa, în localitatea arădeană Ghioroc, la faţa locului intervenind mai multe echipaje SMURD şi ambulanţe.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, evenimentul rutier s-a produs în centrul localităţii Ghioroc, în apropierea unei staţii de tramvai. Nu au fost persoane încarcerate, dar cei 12 copii din microbuz erau speriaţi.

Conform aceleiaşi surse, intervenţia este coordonată de şeful ISU Arad, la faţa locului fiind trimis şi psihologul unităţii pentru a discuta cu copiii.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a anunţat că evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, fiind înregistrat ca tamponare.

"Din primele informaţii, un autoturism ar fi efectuat manevra de mers înapoi fără a se asigura, intrând în coliziune cu microbuzul şcolar care transporta elevii de la Covasânţ la Ghioroc", au precizat reprezentanţii IPJ Ara

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident microbuz elevi
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close