x close

Clipe de groază pentru mai multe persoane din Suceava. Sunt agresate fizic și verbal de mai multe femei care le cer insistent bani

07 Noi 2018   •   17:54
Clipe de groază pentru mai multe persoane din Suceava. Sunt agresate fizic și verbal de mai multe femei care le cer insistent bani Foto: Facebook/Politia Romana - www.politiaromana.ro

Scene incredibile au loc în Suceava, unde mai multe femei agresează persoane pe stradă, atât verbal, cât și fizic. 

Acestea încearcă să obțină bani oferind în schimb iconițe sau să „ghicească” norocul, iar femeile care refuză sunt amenințate cu farmece sau blesteme, ba chiar mai mult decât atât, încearcă să le smulgă părul din cap.

„Eram la portbagajul mașinii când o femeie s-a apropiat de mine cu două iconițe. I-am zis să plece și să mă lase în pace, dar nu a plecat de lângă mine. A început să-mi ceară inelul de aur de pe deget, să fie foarte insistentă, apoi s-a repezit și mi-a smuls o șuviță de păr din cap, moment în care m-am refugiat în mașină. M-am blocat în interior și ea se tot învârtea pe lângă mașină, strigând că o să îmi pară rău. Cei de la securitatea magazinului mi-au spus că nu este primul caz, iar unei femei i s-a luat aurul”, a relatat Alexandra A. pentru monitorulsv.ro.

Femeia le-a cerut ajutor întâi agenților de securitate de la mall, însă aceștia i-au spus că nu pot face mare lucru și au îndrumat-o spre poliție. Până la urmă, au fost reținute trei femei, care au fost conduse la Secția de Poliție Burdujeni.

Citeşte mai multe despre:

bani femei Suceava
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati