Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat s-a zdrobit de asfalt într-o parcare din Cluj-Napoca, după ce a căzut de la înălţime. Medicul de pe ambulanţă a oprit manevrele de resuscitare

Un bărbat s-a zdrobit de asfalt într-o parcare din Cluj-Napoca, după ce a căzut de la înălţime. Medicul de pe ambulanţă a oprit manevrele de resuscitare

Un bărbat a căzut de la înălţime în parcarea unui imobil din municipiul Cluj-Napoca.

Un bărbat s-a zdrobit de asfalt într-o parcare din Cluj-Napoca, după ce a căzut de la înălţime. Medicul de pe ambulanţă a oprit manevrele de resuscitare
de Bianca Timșa    |    18 Feb 2021   •   14:14

Incidentul s-a petrecut joi, pe strada Dorobanţilor, situată în cartierul Mărăști din municipiu. Apelul pe numărul unic de urgenţă a fost înregistrat în jurul orei 12.50.

La faţa locului au fost trimise o autospecială a pompierilor și un echipaj SMURD.

Salvatorii au constatat că pe asfalt zăcea un bărbat de aproximativ 60 de ani. Ei au început masajul cardiac extern imediat ce au ajuns la locul incidentul.

Manevrele de resuscitare au fost ulterior oprite de către medicul ajuns la fața locului, după evaluarea primară, care a arătat că traumatismele suferite erau incompatibile cu viața.

Poliţia a comunicat, de asemenea, că a fost fost sesizată cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, în timp ce se afla într-un parking, şi a trimis o echipă pentru cercetare.

Investigaţia urma să stabilească identitatea bărbatului şi dacă acesta s-a aruncat de la înălţime sau a căzut accidental.

×
Subiecte în articol: Cluj-Napoca bărbat căzut de la etaj
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close