Antena 3 CNN Actualitate Locale Modul în care a fost ”certat” un clujean după ce și-a parcat neregulamentar BMW-ul: ”Păcat de mâncare”

Modul în care a fost ”certat” un clujean după ce și-a parcat neregulamentar BMW-ul: ”Păcat de mâncare”

Un șofer din Cluj s-a trezit cu mașina vandalizată după ce a parcat într-un loc nepermis, blocând o cale de acces. Clujeanul și-a găsit BMW-ul plin de ambalaje și hârtie igienică.

Modul în care a fost ”certat” un clujean după ce și-a parcat neregulamentar BMW-ul: ”Păcat de mâncare”
Sursa foto: Reddit
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2024   •   13:49

Șoferul unui BMW și-a găsit mașina plină de gunoaie, resturi de mâncare și hârtie igienică, după ce a parcat neregulamentar pe o stradă din Cluj. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a depus plângere la poliție.

"La data de 12 ianuarie a.c. Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție a fost sesizată, prin plângere, de către un bărbat, de 33 de ani, despre faptul că în cursul nopții de 11/12 ianuarie a.c., persoane necunoscute i-ar fi aruncat produse alimentare pe autoturismul său ce se afla parcat pe o strada din municipiu.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea identificării persoanelor vinovate sub aspectul infracțiunii de distrugere", au declarat reprezentanții IPJ Cluj, potrivit monitorulcj.ro.

"A blocat o cale de acces"

"Poate alerga cineva cu o pungă cu meniuri McDonald's și n-a văzut mașina”, ”Aș zice că acest BMW a blocat o cale de acces cu parcarea à la beamveu. Proprietarul care trebuia să iasă n-a putut, s-a enervat și ăsta e rezultatul. Sau poate greșesc", ”Păcat de mâncare!”, au scris internauții.

×
Subiecte în articol: BMW parcare neregulamentară Cluj
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close