Antena 3 CNN Actualitate Locale Un clujean a făcut plângere pentru tulburarea liniștii publice. Motivul: un cocoş prea gălăgios

Un clujean a făcut plângere pentru tulburarea liniștii publice. Motivul: un cocoş prea gălăgios

Un clujean a fost scos de minți de un cocoș mult prea gălăgios şi a făcut plângere la Poliţie pentru tulburarea liniștii publice. Ce argumente a adus.

Un clujean a făcut plângere pentru tulburarea liniștii publice. Motivul: un cocoş prea gălăgios
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    06 Iul 2023   •   18:03

Potrivit clujeanului, în fiecare dimineață "un cocos sau mai mulţi" fac gălăgie în fiecare dimineaţă, fapt care a ajuns să îl deranjeze teribil.

Sătul de situaţie, omul a luat decizia de a cere ajutorul Poliţiei. 

”Pe strada Madách Imre, nr. 1 sau 3, în spatele curților, un cocoș sau mai mulți fac multă gălăgie în fiecare dimineață, începând cu ora 4. Când sunt călduri mari nu se poate ține geamul deschis pentru că întreaga familie este trezită la ore improprii”, a reclamat clujeanul, citat de stiridecluj.ro.

Citeşte şi: Descoperire inedită făcută de un bărbat în timp ce urmărea o găină în curte, în Turcia

Ca argument omul a dus un articol din Hotărârea nr 330/1998, privind creşterea animalelor pe raza municipiului Cluj-Napoca. 

"Art.3 Este interzisă creşterea animalelor domestice, a păsărilor de curte, precum şi acelor de rasă pentru concursuri şi expoziții, centruirea de adăposturi pentru animale, păsări şi alte amenajări (afumători, depozite pentru furaje, rampe de gunoi, grajd, etc) în perimetrul în care sunt amplasate blocuri, unități sanitare, învăţământ, cultură şi cult, alte unități publice, zone de agrement şi spaţii  verzi. Excepţie fac animalele de companie, respectiv, câinii şi pisicile, dar nu mai mult de două capete".  

 

 

×
Subiecte în articol: clujean cocos plangere
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close