Antena 3 CNN Actualitate Locale Un cocean, motiv de încăierare între două femei din Roşia Montană. Ce acuzaţii îşi aduc reciproc

Un cocean, motiv de încăierare între două femei din Roşia Montană. Ce acuzaţii îşi aduc reciproc

Două femei din Roşia Montană au ajuns în faţa instanţei din cauza unui cocean de porumb. Una dintre ele a luat-o la bătaie pe cealaltă.

Un cocean, motiv de încăierare între două femei din Roşia Montană. Ce acuzaţii îşi aduc reciproc
Sursa foto: Gettyimages | Zbynek Pospisil
de Ioana Mircea    |    04 Apr 2023   •   14:25

O femeie care locuieşte în cartierul Dăroaia din comuna Roșia Montană, judeţul Alba, și-a acuzat vecina, pe 16 ianuarie 2022, că i-a aruncat porumb în curte pentru a-i face vrăji.

Aceasta s-a dus la poarta vecinei pentru a cere explicații cu privire la gestul făcut. Vecina a ieșit la poartă şi a negat că ar fi vrut să facă vrăji. Totodată, i-a cerut femeii să dovedească acuzaţiile.

„În acel moment inculpata s-a repezit la persoana vătămată prinzând-o cu ambele mâini de umeri si scuturând-o, apoi i-a prins acestia o mână şi i-a răsucit-o, cauzându-i suferinţe fizice, iar cu cealaltă mână i-a aplicat o lovitură cu palma după cap, fiind necesară intervenția martorilor pentru ca aceasta să înceteze agresiunea.

Citeşte şi: Fenomen uluitor: Copacul din care ţâşneşte apă două zile pe an!

Victima a intrat în curtea casei sale, astfel conflictul luând sfârşit”, se menționează în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni.

Femeia acuzată a fost cercetată și, în final, trimisă în judecată pentru infracțiunea de lovire și alte violențe. Cu toate acestea în fața instanței de judecată, victima a declarat că își retrage plângerea, pentru că se împăcase cu agresoarea.

Magistratul de la Judecătoria Câmpeni a închis procesul penal, însă a obligat-o pe femeia agresată să plătească suma de 400 de lei reprezentând cheltuieli de judecată, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Rosia Montana
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close