Antena 3 CNN Actualitate Locale După ploi, vin viiturile. E cod portocaliu de inundaţii

După ploi, vin viiturile. E cod portocaliu de inundaţii

După ploi, vin viiturile. E cod portocaliu de inundaţii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    17 Oct 2016   •   10:21

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, noi atenţionări de inundaţii, pe de o parte de Cod portocaliu pe râul Tutova până la ora 13:00, iar pe de altă parte de Cod galben atât pe râurile Tutova, cât şi Bârlad, până la ora 19:00.

Potrivit hidrologilor, în intervalul ora 9:00 - 19:00, ca urmare a propagării viiturilor formate anterior, se pot produce creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale Cotelor de apărare pe râul Tutova - sector aferent S.H. Puieşti, judeţul Vaslui.

De asemenea, între orele 9:00 - 13:00, va fi Cod portocaliu de inundaţii pe râurile Tutova - aval S.H. Rădeni - amonte acumularea Cuibul Vulturilor şi Bârlad sector S.H. Negreşti - S.H. Vaslui, judeţul Vaslui.

Atenţionările au fost transmise către: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Administraţia Naţională Apele Române, Ministerul Administraţiei şi Internelor, SC Hidroelectrica SA şi Administraţiile Bazinale de Apă Prut-Bârlad, Sistemele de Gospodărire a Apelor Vaslui.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close