Antena 3 CNN Actualitate Locale Compania de Apă Oltenia, anunţ important pentru gorjeni: Evitaţi consumul de apă dacă sesizaţi modificări!

Compania de Apă Oltenia, anunţ important pentru gorjeni: Evitaţi consumul de apă dacă sesizaţi modificări!

Compania de Apă Oltenia a anunţat marţi că, în urma cutremurului produs în apropierea municipiului Târgu Jiu, a fost afectată zona captării apei de la Izvarna.

Compania de Apă Oltenia, anunţ important pentru gorjeni: Evitaţi consumul de apă dacă sesizaţi modificări!
Sursa foto: pixabay.com
de Silvia Preda    |    14 Feb 2023   •   19:04

Este posibil să apară probleme privind calitatea apei potabile, mai exact turbiditate, în următoarele localități de pe traseul aducțiunii Isvarna – Craiova: Câlnic, Telești, Rovinari, Bâlteni, Plopșoru, Țânțăreni și Brănești din județul Gorj, precum și Filiași, Braloștița, Scaești, Brădești, Coțofenii din Dos, Coțofenii din Față, Almăj, Ișalnița și Șimnicu de Sus.

Utilizatorii de pe traseul aducțiunii sunt sfătuiţi să evite consumul de apă dacă sesizează modificări ale aspectului acesteia.

Echipele Companiei de Apă Oltenia depun toate eforturile pentru menținerea în parametrii de potabilitate a apei, dar accidental pot apărea și neplăceri.

Un cutremur major cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter a avut loc marți în zona Oltenia, județul Gorj, potrivit Institutului Național de Fizica Pământului (INFP).

Acesta a fost urmat de mai multe replici.

Citeşte şi: Directorul INFP, anunţ pentru populaţie: "Pentru noi e o surpriză că zona Olteniei s-a activat"

Directorul general al Institutului Naţional de Fizică a Pământului (INFP), Constantin Ionescu, a declarat că este o "surpriză" că zona unde s-a produs seismul de marţi s-a activat, deoarece până acum nu s-au înregistrat decât seisme de magnitudine mică.
 

×
Subiecte în articol: Compania de Apă Oltenia
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close