Antena 3 CNN Actualitate Locale Comuna din România unde o fabrică de cablaje auto face sute de angajări. Peste 160 de locuri de muncă sunt disponibile

Comuna din România unde o fabrică de cablaje auto face sute de angajări. Peste 160 de locuri de muncă sunt disponibile

Într-o comună din România, o fabrică de cablaje auto, deținută de germani, angajează sute de oameni, cele mai multe locuri de muncă fiind pentru personal necalificat.

Comuna din România unde o fabrică de cablaje auto face sute de angajări. Peste 160 de locuri de muncă sunt disponibile
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    14 Feb 2024   •   12:00

Germanii de la Leoni caută 165 de oameni pentru fabrica de cablaje auto din localitatea Bascov, în judeţul Argeş.

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems Piteşti, parte a grupului german Leoni, are disponibile în prezent 165 de locuri de muncă, cele mai multe fiind pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor (150), la fabrica de cablaje din localitatea Bascov (lângă Piteşti), judeţul Argeş, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Argeş.

Compania Leoni Wiring Systems Piteşti a realizat în 2022 o cifră de afaceri de 555,1 mil. lei, un profit net de aproximativ 18,1 mil. lei, având un număr mediu de 2.536 angajaţi, potrivit informaţiilor de pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Leoni a intrat pe piaţa din România în anul 2000, odată cu deschiderea primei fabrici WSD (Wiring Systems Division) la Arad, anunță Ziarul Financiar.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close