Antena 3 CNN Actualitate Locale Comuna din România unde s-a deschis o fabrică nouă. Produce cărămidă aparentă și este singura de acest gen din țara noastră

Comuna din România unde s-a deschis o fabrică nouă. Produce cărămidă aparentă și este singura de acest gen din țara noastră

Într-o comună din România s-a deschis o nouă fabrică de cărămidă aparentă, singura de acest gen din țara noastră. Produsele vor merge și către export.

Comuna din România unde s-a deschis o fabrică nouă. Produce cărămidă aparentă și este singura de acest gen din țara noastră
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    02 Feb 2024   •   12:00

"Într-o relație prietenoasă cu mediul funcționează noua fabrică de cărămidă aparentă din Recea, singura de acest gen din România. Cu o tehnologie unică, de ultimă generație, se realizează produse de calitate, dar cu o amprentă de carbon mult mai redusă față de tehnologia convențională folosită în multe alte fabrici din Europa.", a precizat Daniel Şologon, CEO Cemacon, pentru Antena 3 CNN, la finalul anului 2023.

Producătorul de materiale de construcţii a finalizat în 2023 construcţia fabricii de cărămizi din satul Recea, în comuna Vîrsolt din Județ Sălaj, unde a investit 14 mil. euro şi a achiziţionat competitorul Euro Cărămidă.

Acesta a vorbit despre fabrica finalizată anul trecut, săptămâna aceasta, la o conferință.

"Am lansat o fabrică nouă în 2023, pentru un produs cu care nu eram în zona de confort, de cărămidă aparentă, cu care vom şi exporta şi, de asemenea, am achiziţionat un competitor semnificativ şi ne-am consolidat pe businessul de bază“, a spus Daniel Şologon.

Citește și: România construită cărămidă cu cărămidă | Români care dezvoltă România

Declaraţiile sale au fost făcute la Gala Deloitte Best Managed Companies, unde compania pe care o conduce e obţinut o certificare pentru performanţa managementului din partea Deloitte România şi a partenerilor săi. "Mă bucur pentru recunoaşterea aceasta pentru companie şi pentru echipa de management.", potrivit zf.ro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close