Antena 3 CNN Actualitate Locale Condiții inumane la un spital din Craiova. Gândaci, mizerie, paturi vechi în saloanele în care sunt tratați copiii

Condiții inumane la un spital din Craiova. Gândaci, mizerie, paturi vechi în saloanele în care sunt tratați copiii

Condiții inumane la un spital din Craiova. Gândaci, mizerie, paturi vechi în saloanele în care sunt tratați copiii
30 Oct 2018   •   14:51

Condițiile de la Spitalul Județean de Urgență Craiova sunt dezastruoase și tot mai mulți părinți sunt revoltați de locul în care sunt internați și tratați copiii lor. 

Un bărbat a postat pe o rețea socială imagini șocante din spitalul respectiv. Acesta a explicat că în saloanele în care sunt tratați copiii se găsesc „paturi vechi de peste 30 de ani, miros insuportabil și gândaci”. 

„Cum este posibil în secolul XXI să existe într-un spital de urgență asemenea condiții, asemenea paturi vechi de peste 30 de ani, să dormi cu copilul într-un pat 1500×800, dacă este și atât, fără perne, fără pături? Femeile sunt mușcate de fel și fel de gângănii, e un miros insuportabil în saloane. Fără un frigider unde să îți pui mâncarea, fără un dulap unde să îți pui hainele, fără, fără, fără….“, a scris tatăl unui copil, potrivit gds.ro

Reprezentanții spitalului au transmis că cei care sunt nemulțumiți ar trebui să se adreseze conducerii în scris. 

„Nu comentăm pozele postate pe rețelele de socializare. Dacă cineva are nemulțumiri legate de condițiile din acest spital trebuie să se adreseze conducerii unității medicale, în scris. Conducerea va analiza cele semnalate și o să ia măsuri pentru îmbunătățirea situației“, a spus dr. Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt la SJU Craiova.

„Sunt condiții inumane, țânțari, gândaci, mizerie, mobilier vechi, igrasie. Vara, la etajul nouă este de nedescris, dar am văzut personal destul de bun“, spune o mămică.

„Eu am trecut prin experiența asta, am dormit într-un pat de 1,20 cred, de fapt impropriu spus dormit. Am ațipit chircită într-un colț, câteva zile, deoarece trebuia să îi fac copilului loc. Insectele erau prezente peste tot, toaleta nespălată, igiena zero. Am evadat fără să aștept măcar să ies pe semnătură cu copilul. Mediul era de-a dreptul toxic!“, a spus alt părinte.

×
Subiecte în articol: Craiova parinti copiii
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close