Antena 3 Actualitate Locale Conducta care alimentează Craiova cu apă s-a spart chiar sub o casă construită fără autorizaţie în Ţânţăreni, Gorj

Conducta care alimentează Craiova cu apă s-a spart chiar sub o casă construită fără autorizaţie în Ţânţăreni, Gorj

de Georgiana Adam    |    13 Sep 2021   •   17:39
Conducta care alimentează Craiova cu apă s-a spart chiar sub o casă construită fără autorizaţie în Ţânţăreni, Gorj
Sursa foto: Reddit | u/Fleosca

O casă construită ilegal în comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj, chiar peste conducta care alimentează municipiul Craiova cu apă a fost demolată parţial după ce conducta cu apă s-a spart.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, în comuna Țânțăreni din judeţul Gorj, acolo unde un localnic şi-a construit o vilă cu două etaje, fără autorizaţie, chiar peste conducta cu apă care alimentează municipiul Craiova.

În momentul în care ţeava s-a spart, apa a început să ţâşnească din pământ, iar oamenii au cerut ajutorul autorităţilor.

Imaginile cu avaria produs chiar sub casa construită fără autorizaţie au fost publicate pe Reddit de utilizatorul Fleosca, imaginile devenind, în scurt timp, virale.

"Sâmbătă a avut lov o avarie la conducta cu apă care alimentează municipiul Craiova. Pentru remedierea avariei a fost nevoie ca o parte din scările şi holul vilei cu două etaje să fie demolate", se arată în postarea de pe Reddit.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pentru a repara magistrala de apă, muncitorii au fost nevoiţi să spargă o parte din scările vilei, dar şi din holul de la intrare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close