Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bătrân de 85 de ani a fost înjunghiat de iubită, imediat după ce a cerut-o de soție, la Constanța

Un bătrân de 85 de ani a fost înjunghiat de iubită, imediat după ce a cerut-o de soție, la Constanța

Un bărbat de 85 de ani a fost înjunghiat de iubita lui mai tânără. Totul s-a întâmplat la Constanța, imediat după ce bătrânul îndrăgostit a cerut-o în căsătorie.

Un bătrân de 85 de ani a fost înjunghiat de iubită, imediat după ce a cerut-o de soție, la Constanța
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Ian 2024   •   07:46

Apelul la 112 a venit de la un vecin care a auzit țipete în locuința bătrânului.  

Iubita bărbatului venise în vizită, iar la un moment dat, între cei doi s-a iscat o ceartă. Din spusele cunoscuților, nu era pentru prima dată când între cei doi izbucneau un scandal. 

”Ieri a cerut-o în căsătorie. În timp ce ea vorbea cu mine, moșul a sunat-o și i-a spus că o ia de nevastă”, povestește un vecin. 

Potrivit polițiștilor, cei doi consumaseră alcool iar după discuții în contradictoriu totul ar fi degenerat iar femeia ar fi sărit la bătaie. Apoi l-a înjunghiat. 

Bătrânul atacat de iubită a fost transportat la Spitalul Județean din Constanța și, spun medicii, este în afara oricărui pericol. 

Pe de altă parte, după incident, logodnica acestuia a fost audiată. 

”Femeia a fost depistată și dusă la sediul unității de poliție pentru audieri. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a explicat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța. 

Femeia a fost reținută de polițiști. 

×
Subiecte în articol: Constanța batran
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close