Antena 3 CNN Actualitate Locale Constanța: Pedeapsa primită de șoferul care a accidentat patru persoane și a fugit de la fața locului

Constanța: Pedeapsa primită de șoferul care a accidentat patru persoane și a fugit de la fața locului

Constanța: Pedeapsa primită de șoferul care a accidentat patru persoane și a fugit de la fața locului
Sursa foto: foto: Antena3
22 Noi 2017   •   12:06

Șoferul, care a lovit patru persoane în urma unui accident provocat marți în Constanța și a fugit de la fața locului, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Și mai gravă este descoperirea făcută de oamenii legii. Se pare că bărbatul nu deșine permis și, mai mult, se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului.

Bărbatul de 50 de ani a fost acuzat de infracțiunile de conducere a unui autoturism fără permis, vătămare corporală din culpă, conducerea sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului. A fost reșinut pentru 24 de ore și miercuri va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, potrivit news.ro.

Accidentul a avut loc marți în municipiul Constanța, când șoferul a lovit o femeie ce traversa pe la trecerea de pietoni, iar ulterior acesta a ajuns cu mașina pe contrasens, lovind un alt autoturism.

×
Subiecte în articol: pedeapsa soferul arestare preventiva
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close