Antena 3 CNN Actualitate Locale Constanţa, primul oraş din lume care va lucra direct cu Banca Mondială

Constanţa, primul oraş din lume care va lucra direct cu Banca Mondială

Constanţa, primul oraş din lume care va lucra direct cu Banca Mondială
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Sep 2017   •   22:07

Primarul Decebal Făgădău a anunţat vineri, că oraşul Constanţa este primul oraş din lume care va lucra direct cu Banca Mondială, de regulă această instituţie acordând asistenţă ţărilor, acest acord având o durată de 36 de luni şi o valoare de 900 de mii de euro, edilul spunând că după această colaborare se aşteaptă ca “apetitul investiţional” către Constanţa să crească, potrivit news.ro.

Consilierii locali au aprobat în cadrul şedinţei de vineri încheierea acordului de asistenţă tehnică dintre municipiul Constanţa şi Banca Mondială. Primarul Decebal Făgădău a spus că oraşul Constanţa este primul din lume care va lucra direct cu Banca Mondială.

„După cum bine ştiţi, Banca Mondială acordă asistenţă statelor, ţărilor, prin acordul cu guvernele. Municipiul Constanţa va fi, după ştiinţa mea, primul oraş din lume care va lucra direct cu Banca Mondială”, a afirmat Decebal Făgădău.

El a spus la finalul şedinţei Consiliului Local că este important ca municipiul Constanţa să se prezinte cu nişte cifre auditate de o instituţie precum Banca Mondială.

×
Subiecte în articol: banca mondiala oras lume
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close