Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără găsită pe stradă, legată cu lanțuri, în Constanța. Polițiștii au demarat o anchetă

Tânără găsită pe stradă, legată cu lanțuri, în Constanța. Polițiștii au demarat o anchetă

O tânără a fost zărită pe o stradă din Constanța, în lanțuri, moment în care trecătorii au alertat Poliția. Fata are în jur de 18 ani și are afecțiuni psihice.

Tânără găsită pe stradă, legată cu lanțuri, în Constanța. Polițiștii au demarat o anchetă
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Cătălina Buzoianu    |    30 Iun 2023   •   11:34

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, acolo unde au găsit tânăra în cauză care are un defect de vorbire, fiind destul de dificilă audierea ei.

Tânăra se afla în grija bunici. Pentru că bunica avea nevoie să plece de acasă, și știind că nepoata nu va sta liniștită, bătrâna a legat-o cu lanțuri. Dar tânăra a reușit cumva să se deplaseze, ieșind pe stradă, acolo unde a fost văzută de trecători.

Oamenii legii din Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au întocmit un dosar de cercetare penală pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Citește și: Reguli neobișnuite la un ștrand din România: Amenzi dacă mergi cu oaia sau vaca prin complex

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit focuspress.ro, în cauză, cercetările continuă, iar tânăra a fost preluată de autoritățile abilitate și se află în siguranță.

"La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Arcului se află o femeie care are legat un lanț de picior.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de o femeie, de 18 ani, pe care bunica sa ar fi legat-o cu un lanț de picior, pentru ca aceasta să nu părăsească imobilul, fiind cunoscută cu plecări voluntare repetate. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de liberate în mod ilegal.

De asemenea, au fost sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, care au preluat-o pe femeie, în vederea instituționalizării", potrivit reprezentanților IPJ Constanța.

×
Subiecte în articol: Constanța fată legată lanturi
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close