Antena 3 Actualitate Locale Președintele CJ Vâlcea: "În așteptarea banilor europeni, continuăm să investim în spitalele vâlcene"

Președintele CJ Vâlcea: "În așteptarea banilor europeni, continuăm să investim în spitalele vâlcene"

de Alexandra Dima    |    21 Ian 2022   •   20:47
Președintele CJ Vâlcea: "În așteptarea banilor europeni, continuăm să investim în spitalele vâlcene"
Sursa foto: Facebook/Constantin Radulescu

Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, anunță modernizarea spitalelor din județ, prioritare în planul de investiții realizat de edilii locali.

Până la venirea banilor europeni, edilii vâlceni se descurcă prin forțe proprii în modernizarea spitalelor din zonă, în prim-plan fiind zilele acestea, Maternitatea din Râmnicu Vâlcea. 

"Până când vom reuși să accesăm fonduri europene pentru modernizarea în totalitate a clădirii Maternității, cu resursele financiare limitate de care dispunem, ne-am propus să mai facem câteva investiții la secția de Neonatologie.", a anunțat Constantin Rădulescu pe pagina sa de Facebook. 

Președintele CJ Vâlcea a mai precizat că de curând, s-a reușit modernizarea saloanele și sălilor de naștere, iar pentru anul acesta se vor aloca fonduri în vederea reabilitării sălilor de operație și a secției de terapie intensivă neonatală.

"Ne facem datoria și continuăm să investim în sănătatea vâlcenilor, atât de importantă, mai ales în aceste vremuri complicate pentru întreaga țară", a mai precizat Constantin Rădulescu.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close