Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum a ajuns un stâlp de iluminat să treacă prin acoperişul unei vile din Horezu. Reacţia autorităţilor

Cum a ajuns un stâlp de iluminat să treacă prin acoperişul unei vile din Horezu. Reacţia autorităţilor

Situaţie bizară pe o stradă din Horezu, Vâlcea, acolo unde un stâlp de iluminat trece prin acoperișul unei vile aflată în construcție. Situaţia a născut controverse între autorități şi proprietar care acum se acuză reciproc.

Cum a ajuns un stâlp de iluminat să treacă prin acoperişul unei vile din Horezu. Reacţia autorităţilor
Sursa foto: Facebook Horezu Real Page
de Claudia Popovici    |    29 Noi 2022   •   21:04

"Privații care forțează legile să câștige diverse mici foloase nu pot fi considerați vinovați.

Vinovată este autoritatea care trebuie să respecte legea şi să acorde consultanță celor care au diverse probleme, pentru a nu se ajunge in situaţii de genul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Primaria ar trebui să explice care autorizație de construire este greșită, a casei sau a stâlpului, a parcării sau a blocului (daca ele există)", este mesajul postat pe Facebook de Horezu Real Page, însoțit de fotografiile cu stâlpul care trece prin acoperișul clădirii.

Potrivit autorităţilor construcţia ar fi ilegală.

„Cel mai probabil, proprietarul va trebui să demoleze această construcție. Am trimis control la fața locului, iar concluziile sunt că proprietarul a încălcat normele de urbanism când a ridicat această construcție”, a declarat pentru Gândul edilul din Horezu.

Mai mult, proprietarul vilei riscă şi o amendă.

„Proprietarul are mai multe modificări față de autorizația de construire, în consecință, va trebui să se pună în legalitate. Nu doar stâlpul este o problemă. Va primi și amendă”, a declarat, sursei citate, şi arhitectul-șef din Primăria Horezu.

×
Subiecte în articol: Horezu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close