Antena 3 CNN Actualitate Locale Control la un cămin de bătrâni din Voluntari, după ce s-a descoperit că ar funcționa, deși a fost închis

Control la un cămin de bătrâni din Voluntari, după ce s-a descoperit că ar funcționa, deși a fost închis

Poliția Ilfov controlează un cămin pentru vârstnici din Voluntari, după ce au apărut informații potrivit cărora acesta ar funcționa, deși a fost închis.

Control la un cămin de bătrâni din Voluntari, după ce s-a descoperit că ar funcționa, deși a fost închis
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iul 2023   •   17:54

Update: În urma controalelor efectuate miercuri, polițiștii din Ilfov au deschis un dosar penal, pentru exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

"În urma activităților desfășurate de către polițiștii ilfoveni la centrul de persoane vârstnice la care se referă materialul apărut în spațiul public, polițiștii orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu, context în care au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități”, a transmis Poliția Ilfov.

IPJ Ilfov a reacționat la informația apărută în spațiul public, potrivit căreia un cămin de bătrâni din Voluntari funcționează, deși a fost închis.

"La această oră, Polițiștii Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, ai Serviciului de Ordine Publică Ilfov și polițiști din Voluntari desfășoară activități din competență la căminul de bătrâni, pentru stabilirea situației de fapt și de drept în ceea ce privește legalitatea funcționării”, spun polițiștii.

Citește și: MAE, atenționare de călătorie pentru Italia. Programul zborurilor, afectat din cauza incendiilor

Căminul cercetat de polițiștii din Ilfov a fost închis de către ANPC în urmă cu două săptămâni.

Decizia a fost luată după ce inspectorii ar fi găsit mizerie, alimente în afara termenului de valabilitate și chiar medicamente expirate, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: cămin de bătrâni Voluntari control
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close