Antena 3 CNN Actualitate Locale Copac căzut peste o mașină aflată în mers, pe Transalpina: Una dintre victime a murit, după ce martorii s-au chinuit să o resusciteze

Copac căzut peste o mașină aflată în mers, pe Transalpina: Una dintre victime a murit, după ce martorii s-au chinuit să o resusciteze

Un copac de mari dimensiuni a căzut, miercuri, 26 iulie 2023, peste o mașină aflată în mers, în care se aflau patru adulți, pe Transalpina.

Copac căzut peste o mașină aflată în mers, pe Transalpina: Una dintre victime a murit, după ce martorii s-au chinuit să o resusciteze
Sursa foto: ISU Alba
de Mia Lungu    |    26 Iul 2023   •   13:03

14:50 "La data de 26 iulie 2023, în jurul orei 12,00, un autoturism care se deplasa pe DN 67 C, în direcția Oașa – Sebeș și era condus de un bărbat de 62 de ani, din municipiul București, la kilometrul 98 + 500 de metri, a fost surprins de un arbore care a căzut pe plafonul autoturismului, fiind smuls din rădăcini de fenomenele meteorologice care s-au manifestat intes, în acele momente, în zonă. 

În urma incidentului, o femeie de  64 de ani, din municipiul București, pasageră în autoturism, a decedat. 

Traficul rutier este blocat, în continure, pe DN 67 C, din cauza arborilor căzuți pe carosabil. Autoritățile intervin pentru degajarea acestora. Se preconizează ca intervenția să mai dureze câteva ore, context în care recomandăm cetățenilor care intenționează să circule pe DN 67 C să își amâne călătoria sau să ia in calcul alte rute.", au transmis autoritățile.

UPDATE 13:25 Forțele de intervenție au ajuns la locul evenimentului.

Din nefericire a fost declarat decesul persoanei aflate în stare de inconștiență (sex feminim, 64 de ani), cealaltă persoană ( sex masculin, 63 de ani) a fost asistată medical, este conștientă și prezintă leziuni minore.

După recunoașterea efectuata de către echipajele prezente la locul evenimentului ar fi vorba despre 14 autoturisme blocate din cauza arborilor căzuți pe carosabil și 1 autoturism a fost avariat tot din cauza arborilor.

UPDATE 13:08 "Avem forțe care se deplasează pe DN67 C, la aproximativ 20 de kilometri de barajul Oașa, acolo un copac a căzut peste un autoturism. Forțele de intervenție trebuie să ajungă din moment în moment.

Drumul este blocat de arbori și a fost nevoie să-și facă drum până la intervenție. Martorii au reușit să extragă cei doi răniți din autoturism, și la persoana inconștientă să acorde primul ajutor, începând manevrele de resuscitare.", a precizat Alexandru Crișan, de la ISU Alba, la Antena 3 CNN.

Din primele informații, doi dintre cei patru pasageri ai mașinii sunt în stare gravă, 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din cele două persoane rănite, una se află în stare de inconștiență si una semiconstientă.

S-au început manevrele de resuscitare, de către participanții la trafic, pentru persoana inconștientă, întrucât salvatorii nu au ajuns încă la locul accidentului.

La fața locului a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD, dar acesta nu poate decola din cauza condițiilor meteo.

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close