Antena 3 CNN Actualitate Locale Copaci căzuți și mașini avariate în Oradea, în urma furtunilor puternice

Copaci căzuți și mașini avariate în Oradea, în urma furtunilor puternice

Mai mulți copaci au fost doborâți vineri seară în Oradea din cauza rafalelor puternice. Mai multe localităţi din Bihor, inclusiv Oradea, s-au aflat sub alertă de Cod Portocaliu de furtuni.

Copaci căzuți și mașini avariate în Oradea, în urma furtunilor puternice
Sursa foto: Facebook/ INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iun 2022   •   21:45

Cetăţenii mai multor zone ale județului au fost informaţi prin sistemul Ro-Alert să se adăpostească.

„Pompierii militari bihoreni intervin în mai multe localităţi pentru înlăturarea efectelor fenomentelor meteo periculoase, avertizate prin codul portocaliu, sub incidenţa căruia se află judeţul nostru.

În Oradea, pompierii detaşamentelor 1 şi 2 acţionează pe strada Aleea Ştrandului şi pe strada Molidului, pentru îndepărtarea a doi copaci căzuţi pe carosabil. De asemenea, pompierii intervin pe strada Sfântul Apostol Andrei pentru degajarea unui copac căzut pe trei autoturisme", a transmis maiorul Camelia Roşca, potrivit ebihoreanul.ro.

„În interval de circa 15 minute, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana au fost primite aproximativ 30 de apeluri care sesizau producerea unor situații de urgență provocate de vântul puternic.

Pentru gestionarea evenimentelor semnalate au fost mobilizate de urgență mai multe echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, Detașamentului Marghita și Stației de pompieri Aleșd, precum și membrii serviciilor voluntare pentru situații de urgență Borod și Popești, reprezentanți ai distribuitorului de energie electrică”, a tranasmis reprezentanta ISU Camelia Roșca, potrivit sursei citate anterior.

 

×
Subiecte în articol: Oradea furtuna copaci masini vant
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close