Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru copii au fost abandonați de mamă într-o casă fără curent electric, căldură și mâncare

Patru copii au fost abandonați de mamă într-o casă fără curent electric, căldură și mâncare

Patru copii au fost abandonați de mamă într-o casă fără curent electric, căldură și mâncare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
06 Feb 2016   •   08:52
O mamă din Gorj este căutată de poliţie pentru că şi-a lăsat copiii singuri în casă şi nu s-a mai întors de o săptămână. Cei patru băieţi au fost găsiţi de autorităţi înfometaţi şi murdari. Îi luase un vecin, dar îi ţinea închişi într-o garsonieră.

Protecţia copilului i-a dus deja într-un centru de plasament, pentru că există informaţii că mama ar fi plecat deja din ţară.

De mai bine de o săptămână, femeia în vârstă de 37 de ani şi-a abandonat copiii într-o casă fără curent electric, în frig şi fără mâncare.

Unul dintre ei are un handicap grav şi are nevoie de îngrijiri speciale. Fratele mai mare a avut grijă de el.  Cei mici au ajuns în garsoniera unui vecin căruia i s-a făcut milă de ei şi le aducea din când în când să mănânce.

Erau ţinuţi însă încuiaţi acolo, ceea ce în ochii celor de la protecţia copilului reprezintă o infracţiune. Cei patru băieţi cu vârste de 3, 6, 12 şi 15 ani au fost găsiţi de protecţia într-o stare deplorabilă.

Copiii trăiau în sărăcie şi până să fie abandonaţi de mamă. Vecinii şi rudele familiei ştiu că mama copiilor avea obiceiul să bea peste măsură. Indemnizaţiile lor erau singura sursă de venit a familiei şi niciunul dintre copii nu are tată în acte.

În timp ce poliţiştii încearcă să dea de urma mamei, Protecţia copilului a început procedurile de decădere din drepturi ale femeii.

Se investighează însă şi condiţiile în care au fost ţinuţi încuiaţi în garsoniera vecinului care i-a luat la el.
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close