Antena 3 CNN Actualitate Locale Copiii care au căzut în gol de la etajul 10, înmormântaţi sâmbătă

Copiii care au căzut în gol de la etajul 10, înmormântaţi sâmbătă

Trupurile gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti au fost ridicate în urmă cu puţin timp de la morgă. Mâine cei doi vor fi înmormântaţi. Între timp, mama care făcea live pe Facebook şi lăsase copiii singuri în cameră este în continuare la psihiatrie.

Copiii care au căzut în gol de la etajul 10, înmormântaţi sâmbătă
Sursa foto: Antena 3
de Mădălin Boboc    |    13 Aug 2021   •   16:35

Trupurile neînsufleţite ale micuţilor, vor fi înmormântate sâmbătă, la Drăgăneşti.

"Apar noi detalii în cazul de la Ploieşti, în care doi fraţi gemeni au căzut în gol de la etajul 10, asta după ce mama acestora i-a lăsat nesupravegheaţi, deoarece se afla într-o altă cameră, făcând o tranmisune live, pe reţelele de socializare.

Astăzi, bunica acestora a ridicat trupurile neînsufleţite, urmând să fie transportate la Drăgăneşti, acolo unde locuieşte bunica. Tot acolo, mâine, în jurul orei 14, va avea loc şi înmormântarea. Mama gemenilor a fost dusă la spital, în stare de şoc, fiind internată ulterior la Spitalul de Psihiatrie.

În momentul de faţă, poliţiştii încearcă să lămurească exact ce s-a întâmplat în acea zi în locuinţă", a transmis Mădălin Boboc, reporter Antena 3.

Doi gemeni, băiat și fată, de doi ani, au murit miercuri seară, după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc de pe Bulevardul Republicii, din Ploiești.

Copiii se aflau în dormitor, în timp ce mama făcea LIVE pe Facebook, în altă cameră. Impactul cu asfaltul a fost mortal pentru cei doi, în ciuda manevrelor de resuscitare incepute de către medici.

În imaginile respective urcate pe contul de socializare, se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea live pe Facebook se opreşte. 

Pe imaginile video care au intrat în posesia anchetatorilor se aud sirenele ambulanțelor care intervin pentru salvarea celor doi copii.

Familia se mutase în apartamentul situat la etajul 10 în urmă cu doar două zile, iar în momentul producerii tragediei cei doi copii se aflau într-o altă cameră. Ei s-au urcat pe un scaun situat lângă geam și au alunecat. Primul copil căzut a fost fetița, apoi a căzut și băiatul.

Citiţi şi: Ea e Andreea, mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, în timp ce ea făcea LIVE pe Facebook

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close