Antena 3 Actualitate Locale Copiii lui Gheorghe Dincă nu mai vor să audă de el - Mesajul transmis tatălui lor

Copiii lui Gheorghe Dincă nu mai vor să audă de el - Mesajul transmis tatălui lor

19 Aug 2019   •   11:39
Copiii lui Gheorghe Dincă nu mai vor să audă de el - Mesajul transmis tatălui lor
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3

Copiii lui Gheorghe Dincă nu vor să mai țină legătura cu tatăl lor, până nu află verdictul final în cazul crimelor din Caracal.

Conform unor surse din preajma familiei lui Gheorghe Dincă, acesta ar fi fost amandonat și de familie. Copiii și soția presupusului criminal din Caracal nu vor să mai audă de el, dacă este adevărat că el le-a ucis pe cele două adolescente.

”Fiica și băieții lui refuză să-l viziteze în arest. Toți așteaptă finalul anchetei. Dacă va fi, în cele din urmă, găsit vinovat, copiii nu vor să mai audă de el. Îl vor uita definitiv, i-au și transmis un mesaj scurt: «Să nu ne mai cauți dacă se va demonstra că le-ai ucis pe cele două fete». Acesta este motivul pentru care, momentan, Gheorghe Dincă nu a fost în contact cu copiii lui”, a declarat un aoropiat al familiei lui Gheorghe Dincă, pentru Cancan.

Soția lui Dincă l-a vizitat pe acesta și i-a dus haine, dar așteaptă și ea concluzia finală a magistraților, în cazul care a zguduit România.

”A fost la el, i-a adus niște haine, și atât. La rândul ei, așteaptă finalizarea anchetei. Femeia este, pur și simplu, șocată de ultimele evenimente”, a declarat aceeași persoană pentru sursa mai sus citată.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal familie

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close