Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil de 12 ani, amenințat cu cuțitul în timp ce mergea spre școală, în Sectorul 5 din București. Poliția îl caută pe agresor

Copil de 12 ani, amenințat cu cuțitul în timp ce mergea spre școală, în Sectorul 5 din București. Poliția îl caută pe agresor

Un copil de 12 ani susține că a fost amenințat cu cuțin de o persoană, care i-a cerut banii pe care îi avea la el, în timp ce mergea la școală, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei.

Copil de 12 ani, amenințat cu cuțitul în timp ce mergea spre școală, în Sectorul 5 din București. Poliția îl caută pe agresor
Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto / Marian Ilie
de Mia Lungu    |    27 Noi 2023   •   13:01

Polițiștii de la Secția 18 au fost sesizați, joi, în jurul orei 20.00, prin plângere scrisă, de o femeie de 51 de ani cu privire la faptul că fiul ei, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni.

Din primele cercetări s-a stabilit că, în aceeași zi, în jurul orei 14.00, în timp ce se deplasa cu trotineta către o școală din Sectorul 5, copilului i-ar fi fost aruncat un obiect în față, moment în care s-a dezechilibrat și a aruncat trotineta pe pământ. 

Ulterior, din spatele său ar fi venit o persoană, care l-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător, încercând să-l deposedeze de suma de bani pe care o avea asupra sa, moment în care ar fi intervenit o altă persoană, care trecea prin zonă.

Cercetările sunt continuate de Secția 18 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de comiterea faptei.

La data de 23 noiembrie 2023,  polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 18 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 20.00, prin plângere scrisă, de către o femeie, în vârstă de 51 de ani, cu privire la faptul că,  fiul ei, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni.*_

Din  primele cercetări, s-a stabilit că, în aceeași zi, în jurul orei 14.00,  în timp ce minorul se deplasa cu trotineta către o unitate de învățământ, din Sectorul 5,  i-ar fi fost aruncat un obiect în față, moment în care s-a dezechilibrat și a aruncat trotineta la nivelul solului. 

Ulterior,  din spatele său ar fi venit o persoană, care l-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător, încercând să-l deposedeze de suma de bani pe care o avea asupra sa, moment în care ar fi intervenit o altă persoană, care trecea prin zonă.

Cercetările sunt continuate de către Secția 18 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de comiterea faptei.

Structurile Poliției Capitalei acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune.

De asemenea, în Municipiul București, sunt desfășurate activități  pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale comise în segmentul stradal, pentru reducerea riscului de victimizare în rândul cetățenilor, precum și pentru identificarea persoanelor pretabile la săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close