Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil de 12 ani, înjunghiat în parcarea unui mall din Sibiu, într-o încăierare cu peste 20 de persoane

Copil de 12 ani, înjunghiat în parcarea unui mall din Sibiu, într-o încăierare cu peste 20 de persoane

Un copil de 12 ani din Șelimbăr, județul Sibiu, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat în timpul unei altercații din parcarea unui mall, la care au participat mai mult de 20 de persoane.

Copil de 12 ani, înjunghiat în parcarea unui mall din Sibiu, într-o încăierare cu peste 20 de persoane
de Andreea Ştefan    |    Andrei Naiţă    |    06 Sep 2021   •   21:54

Un copil de 12 ani a fost înjunghiat în parcarea unui mall  din  Sibiu, în timpul unei altercații în care au  fost implicate peste 20 de persoane înarmate cu  cuțite. 

Părinții copilului spun că atacul asupra copilului a fost premeditat și că agresorii i-au amenințat în repetate  rânduri că le vor omorî  copiii. 

Aceștia ar fi cămătari, iar părinții copilului le datorau bani.

În  urmă altercației, mai multe persoane au fost rănite.   

Agresorii au fost reținuți și conduși la sediul poliției pentru audieri.  

Atacul s-a produs în plină zi într-un mall din Sibiu. Mai multe persoane de etnie rromă au  fost înconjurați de o grupare de cămătari când au coborât din autoturisme. A urmat o bătaie generală în urmă căreia un copil de doar 12 ani a fost înjunghiat de mai multe ori în spate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pentru aplanarea conflictului,la fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmi și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale. 

Peste 20 de persoane implicate în acest conflict au fost identificate și conduse la sediul  poliției  pentru audieri. 

”Astăzi, în jurul orei 14:08, prin apel 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că, în parcarea unui centru comercial din Șelimbăr, mai multe persoane sunt implicate într-o altercație. 

La fața locului, au fost trimise de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmi și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale. 

Din primele date și informații de la fața locului, se pare că, în altercație, ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din Blăjel și Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi. În urma conflictului, un copil de 12 ani a fost transportat la Spital, cu multiple plăgi înjunghiate. 

Persoanele implicate în acest conflict au fost identificate și sunt conduse la sediul Poliției Municipiului Sibiu, pentru audiere. 

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au stat la baza acestui conflict, urmând a fi luate măsurile legale, conform competenței”, a transmis IPJ Sibiu.

×
Subiecte în articol: Sibiu Șelimbăr
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close