Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil de 14 ani, victimă colaterală în conflictul părinților. A fost rănit la cap cu un cuțit, de tatăl vitreg, într-un restaurant din Târgu-Jiu

Copil de 14 ani, victimă colaterală în conflictul părinților. A fost rănit la cap cu un cuțit, de tatăl vitreg, într-un restaurant din Târgu-Jiu

Un copil de 14 ani a fost lovit cu un cuțit, în cap, de tatăl vitreg Copilul a devenit victima colaterală a scandalului izbucnit între părinții săi, chiar în timp ce se aflau la un restaurant din Târgu-Jiu.

Copil de 14 ani, victimă colaterală în conflictul părinților. A fost rănit la cap cu un cuțit, de tatăl vitreg, într-un restaurant din Târgu-Jiu
Sursa foto: Antena 3
de Gabriela Mladin    |    11 Feb 2022   •   16:44

Antena 3 a obținut în exclusivitate imagini din restaurantul din Târgu-Jiu cu momentul în care un tată vitreg aruncă cu un cuțit și-l nimerește în cap pe unul dintre copii.

Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional!

Minorul venise la restaurantul din centrul orașul Târgu-Jiu împreună cu mama sa, celălalt frate și tată lor vitreg pentru a servi cina. În timp ce se aflau cu toții la masă, între mama copiilor și tatăl vitreg, un bărbat de 36 de ani din Târg-Jiu, a izbucnit un scandal.

Bărbatul a luat un obiect ascuțit de pe masă și l-a aruncat spre femeie, doar că acesta l-a nimerit pe unul dintre copii în cap. În restaurant se aflau foarte multe persoane, care au și sunat la 112.

Copilul a ajuns la Urgențe în stare stabilă, unde i-au fost acordate îngrijiri imediate. Medicii au decis transferarea acestuia la Spitalul de Neurochirurgie din Craiova.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor.

 

×
Subiecte în articol: copil ranit cutit tata Târgu-Jiu restaurant
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close