Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil de 15 ani bătut crunt de soţul unei consiliere USR Timiş

Copil de 15 ani bătut crunt de soţul unei consiliere USR Timiş

Un copil de 15 ani a fost bătut de soţul unei consiliere USR din Orţisoara, Timiş. Întreg scandalul a pornit de la o ceartă între cei doi minori.

Copil de 15 ani bătut crunt de soţul unei consiliere USR Timiş
de Andreea Borboros    |    24 Mar 2023   •   14:39

Scena absolut revoltătoare s-a petrecut aseară, la ora 18:00, în localitatea Săceani, din județul Timiș. Totul se pare că a început în urma unei neînțelegeri dintre băiatul de 15 ani și fiul consilierei USR de la Orțişoara. Scandalul între cei doi însă a degenerat, astfel încât a intervenit tatăl unuia dintre acestea.

Nu a intervenit oricum, ci cu foarte mare violența. Asta pentru că scandalul s-a sfârșit cu o lovitură puternică la nivelul feței, asupra băiatului de 15 ani. Totul a fost filmat de un alt minor, aflat și el la un pas să fie luat de bătaie de către bărbatul de 52 de ani. Însă isteț din fire, copilul l-a amenințat pe acesta că dacă îl va lovi, îl va reclama la poliție.

De poliție nu a scăpat oricum. Tatăl copilului agresat a sunat la 112 și a povestit cele întâmplate, iar în prezent, bărbatul de 52 de ani, soțul consiliere USR din Orțișoara, a fost arestat pentru 24 de ore și este cercetat acum într-un dosar de lovire și alte violențe.

 

×
Subiecte în articol: Timis
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close