Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil de 6 ani, mort după ce a fost sfâșiat de un câine, la Constanța

Copil de 6 ani, mort după ce a fost sfâșiat de un câine, la Constanța

Un copil de numai 6 ani a murit astăzi, la Constanța, după ce a fost sfâșiat de un câine.

Copil de 6 ani, mort după ce a fost sfâșiat de un câine, la Constanța
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    13 Dec 2021   •   14:04

În această dimineață, un apel la serviciul de urgență 112 anunța că un copil de doar 6 ani se află în stare de inconștiență, după ce a fost mușcat de mai multe ori de un câine. 

La fața locului au ajuns imediat 2 ambulanțe SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru copil, fiind nevoiți să constate decesul. 

”Astăzi, în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, de 6 ani, ar fi fost mușcat de către un câine.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine fără stăpân. 

La fața locului a ajuns și un echipaj al ambulanței, care, din nefericire, a constatat decesul copilului. 

Din primele cercetări a reieșit faptul că, minorul, un băiat de 6 ani, se afla pe stradă, în fața imobilului în care locuiește. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate cercetări cu privire la stabilirea tutor împrejurărilor care au condus la acest eveniment nefericit”, anunță poliția. 

×
Subiecte în articol: Constanța caine
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close