Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil de 7 ani, surprins de camerele de supraveghere în timp ce conducea mașina părinților. Tatăl său, cu permisul suspendat, l-a rugat să parcheze autoturismul

Copil de 7 ani, surprins de camerele de supraveghere în timp ce conducea mașina părinților. Tatăl său, cu permisul suspendat, l-a rugat să parcheze autoturismul

Imagini șocante au fost surprinse în localitatea 2 Mai din Constanța. Un copil de doar 7 ani a fost filmat în timp ce conducea mașina părinților.

de Andreea Ştefan    |    29 Dec 2023   •   09:04

Nu este prima oară când copilul face asta. Băiatul a fost surprins de mai multe ori de camerele de supraveghere și chiar și de vecini.

Culmea, chiar tatăl lui, care are permisul de conducere suspendat, l-ar fi trimis pe băiat să-i parcheze mașina.

Acum, tatăl copilului e cercetat de polițiști.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că un minor de 7 ani ar fi condus un autoturism în localitatea 2 Mai.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Municipiului Mangalia.

×
Subiecte în articol: 2 Mai
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close