Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 9 ani din Botoşani a ajuns în comă alcoolică la spital, iar părinţii au crezut că a căzut în fântână

Un copil de 9 ani din Botoşani a ajuns în comă alcoolică la spital, iar părinţii au crezut că a căzut în fântână

Un copil de 9 ani dintr-un sat din Botoşani a ajuns în comă alcoolică la spital, după ce a băut până nu a mai ştiut de el, în timp ce părinţii lui au crezut că a căzut în fântână.

Un copil de 9 ani din Botoşani a ajuns în comă alcoolică la spital, iar părinţii au crezut că a căzut în fântână
Sursa foto: Getty Images | magui80
de Alin Tarnovschi    |    06 Aug 2021   •   17:34

Copilul de 9 ani a fost găsit inconştient de familie, lângă o fântână. Totul s-a întâmplat, ieri, în localitatea Bădiuţi din oraşul Ştefăneşti, judeţul Botoşani.

Pentru că l-au găsit lângă fântână, părinţii au crezut că acesta a căzut în fântână şi apoi a reuşit cumva să iasă singur, însă avea hainele uscate.

Oamenii au sunat disperaţi la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au fost trimise două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Botoşani.

Medicii au constatat că băiatul nu era lovit şi nici ud, semn că ipoteza în care acesta ar fi căzut în fântână era puţin plauzibilă.

Totuşi, echipajele medicale l-au stabilizat pe băiat şi au descoperit, pe drum, că emana halenă alcoolică. În continuare, copilul, aflat în stare comatoasă, a fost transportat de urgenţă la spital, acolo unde medicii au intervenit pentru a-i salva viaţa.

Părinţii au aflat şi ei, abia la spital, motivul pentru care fiul lor a intrat în comă: mai multe sticle de alcool pe care băiatul le consumase lângă fântâna lângă care a fost găsit.

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close