Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de cinci ani a murit în Argeş, după ce maşina condusă de mama lui a lovit un utilaj de deszăpezire

Un copil de cinci ani a murit în Argeş, după ce maşina condusă de mama lui a lovit un utilaj de deszăpezire

Un copil de cinci ani a murit, sâmbătă seară, în zona localităţii argeşene Moşoaia, după ce autoturismul condus de mama lui a intrat în coliziune frontală cu un utilaj greu.

Un copil de cinci ani a murit în Argeş, după ce maşina condusă de mama lui a lovit un utilaj de deszăpezire
Sursa foto: captură video / epitesti.ro
de Georgiana Adam    |    07 Feb 2021   •   00:33

În maşină se mai afla sora copilului, o fată de nouă ani, care a fost fost rănită în urma impactului. Aflată la volan, mama celor doi, o femeie de 34 de ani, a fost, de asemenea, rănită grav şi se afla, sâmbătă seara, internată la Spitalul de Urgență din Pitești.

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier s-a stabilit că o femeie de 34 de ani din Piteşti, care conducea un autoturism pe DN 67 B, din direcţia Vedea către Piteşti, ar fi intrat în coliziune cu o autobasculantă, condusă din sens opus de un bărbat de 48 de ani, din Piteşti, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Impactul autoturismului cu autobasculanta a zburat cupola maşinii

Primele informaţii arată că șoferița a intrat într-o depășire în timp ce conducătorul utilajului greu verifica dacă este nevoie de antiderapant pe șosea.

Șoferul autobasculantei a văzut mașina venind pe contrasens, dar nu a putut evita impactul.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost decopertat. Portiera de pe partea șoferului a rămas agățată în lama utilajului.

Familia implicată în accident este a unui pompier iar colegii acestuia au fost nevoiți să îi aducă la cunoştinţă tragedia.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, fiind continuate verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

×
Subiecte în articol: Argeş accident rutier copil mort
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close