Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil bolnav de epilepsie, bătut în secţia de poliţie. Declarațiile minorului

Copil bolnav de epilepsie, bătut în secţia de poliţie. Declarațiile minorului

Copil bolnav de epilepsie, bătut în secţia de poliţie. Declarațiile minorului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Aug 2017   •   11:36

Un băiat în vârstă de 13 ani, bolnav de epilepsie, susţine că a fost bătut cu pumnii și piciorele de șeful Poliției din Cotnari, Iaşi, potrivit 7est.ro.

Ovidiu Leahu spune că abuzul a avut loc în ziua de 10 octombrie a anului 2014, în jurul prânzului, când avea doar 13 ani.

Tânărul a fost ridicat de maşina Poliției și dus la postul de poliție, unde a aflat că era cercetat pentru furtul unor drujbe care ulterior au fost găsite de cel care făcuse reclamație.

„Uăi, unde-s drujbele?, a început să mă întrebe. I-am răspuns că nu știu nimic despre niciun fel de drujbe. A început să mă bată cu pumnii și picioarele. Se oprea din când în când și tot mă întreba unde sunt drujbele. Eu tot îi spuneam că nu știu nimic despre nici un fel de drujbe și el începea să-mi care pumni și picioare. De vreo 9 ori m-a întrebat și m-a bătut. M-a bătut timp de 4 ore. Îmi dădea cu pumnii în cap și în coaste și cu picioarele în burtă”, a povestit Ovidiu Leahu.

Inspectoratul de Poliție al județului a confirmat faptul că în cadrul instituției a fost înregistrat un dosar care privește evenimentele petrecute la Cotnari.

„Lucrătorul de Poliție a avut delegare de la procuror să efectueze cercetări", a spus Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close