Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil călcat de o maşină cu spatele, după un gest inexplicabil al şoferului, în Zizin

Copil călcat de o maşină cu spatele, după un gest inexplicabil al şoferului, în Zizin

Un copil în vârstă de 7 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost călcat de o maşină care dădea cu spatele, după un gest inexplicabil al şoferului, în satul Zizin din judeţul Braşov.

de Ovidiu Stan    |    01 Aug 2023   •   11:54

Accidentul din satul Zizin a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în zonă.

Pe imagini se poate observa cum copilul aşteaptă lângă poartă pentru ca maşina să treacă, iar apoi, o ia la fugă încercând să traverseze strada. Fix în momentul în care copilul ajunge în spatele maşinii, şoferul demarează în marşarier şi trece efectiv peste băiat.

"La data de 29 iulie, în jurul orei 17.00 Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată cu privire la un accident rutier care s-ar fi produs pe o stradă, din satul Zizin, comuna Tărlungeni.

La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere, iar după primele date obținute, se pare că accidentul ar fi avut loc în timp ce un conducător de autoturism efectua o manevră de mers înapoi, împrejurare în care ar fi lovit cu partea din spate a vehiculului un copil, în vârstă de 7 ani.

După incident, copilul accidentat a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se acorda sprijin de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și, la acest moment, se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov pentru a se lămuri toate aspectele care au dus la producerea accidentului rutier", se arată într-un comunicat al IPJ Braşov.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close